Post by lecombaldnonsre on Mar 15, 2022 4:57:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Leo\u0027s Fortune ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Leo\u0027s Fortune IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi palielina dārgakmeņus ▞▞▞
▞▞▞ Leo\u0027s Fortune 2022 version ▞▞▞
Oho.. es saprotu.. Ja jūs atbalstījāt agri vai agrāk par 16.07.. tad nevarat pievienot šo savai ģimenei!!?? Jauki?! (3 no 5 mūsu ģimenes Android kontiem ar individuāliem pirkumiem atbalsta šo lietotni un izstrādātāju. Bija sajūsmā par ģimenes lietotņu kopīgošanu..)
Es vēlos, lai mēs varētu apgriezt vadības ierīces, kur labā puse pārvietotos pa labi un pa kreisi, bet kreisā puse tiktu piepūsta / iztukšota.
Sākumā tas man to nedarīja, bet es turpināju tai dot iespēju. Kad esat pārvarējis dažus pirmos līmeņus, tas patiešām palielinās jautrības nodaļā.
Spēle neizdevās
Tas ir krāšņs, taču tam trūkst spēles.
Ļoti jautri un izaicinoši
super!
Leo's Fortune Avontuur kgju
Noņemiet tapas un ir pārāk ciets
Iestrēdzis Act2 5. sērijā, nespējot nospiest šo lodziņu, lai atvērtu ceļu. Lūdzu labojiet!!!
Neesat pārliecināts, no kurienes nāk visas augstās atsauksmes. Es piekrītu, ka grafika ir pārsteidzoša, taču spēlei trūkst aizrautības, un tas viss atkārtojas. Diemžēl man tas jau ir apnicis un neesmu pat pusceļā. Es nožēloju, ka iztērēju £ 2,99 par šo spēli.
Leo's Fortune Pakikipagsapalaran oxsw
Vienīgais iemesls, kāpēc es ieliku 2 zvaigznes, ir tāpēc, ka vairs nav līmeņu, man patika spēle, bet 5$ tikai par 20 līmeņiem tas nav nopietni! Pievienojiet vairāk līmeņu !!!
Skaists un jautrs platformera. Vienīgais, kas attur mani no 5 zvaigznīšu piešķiršanas, ir tas, ka man šķiet, ka vadības ierīces ir nedaudz peldošas.
* Nepieciešama iespēja jebkurā brīdī saglabāt spēli, jo ir diezgan garlaicīgi atsākt tajā pašā līmenī no paša sākuma. * Arī man šī spēle šķiet nedaudz lēta vietnē Appstore.
Kādreiz bija lieliska spēle, bet izstrādātāji to ir izmetuši. Tagad visādas bugs. Kāds apkaunojums. Tas ir iemesls, kāpēc tālruņa spēles visas kļūst mazliet bikses; vai nu jums nekad nevar piederēt spēle un jums ir jāturpina maksāt smieklīgas summas, vai arī jūs iegādājaties spēli un tā kļūst lieka. Slikta izrāde. Es domāju, ka palikšu pie konsolēm.
Laba spēle! Ļoti detalizēta grafika! Šajā brīnišķīgajā spēlē noteikti ir jāpieliek lielas pūles! Tā ir ļoti sarežģīta spēle, bet es domāju, ka beigās tas viss ir tā vērts! Stāsts ir ļoti jauks. Vecmodīgi, bet jauki. Es atņēmu vienu zvaigzni, jo 10. līmenī ir zobrats, kam nav mērķa. Interesanti, kāpēc tas tur ir.Ja kādreiz būs kāds spilvens, kas peld ar Lauvas formu, es to nopirkšu! Ja kurš šo spēli kādreiz licis redzēt, kāpēc gan neuzskatīt to par iespēju? Vislabāk iztērētie 5,53 (nodokļi).
Māsīcas ostas epizodē es nevaru izstumt kasti no ūdens. Es mēģināju atkal un atkal, bet nekas nemainījās.
Tas neļaus man atvērt gsme, tas izplūst sa Au s thx 4
Bagātīga pieredze
Leo's Fortune Nuotykių kyr
Man ir tāda pati kļūme 2. darbības 5. līmenī. Es nevaru iegūt pietiekami daudz impulsa, lai stumtu kasti augšup pa rampu. Esmu noskatījies dažus YouTube videoklipus, lai redzētu, kā atrisināt šo līmeni, un tie vienkārši virza lodziņu augšup pa rampu bez problēmām. Ar to faktiski nav iespējams turpināt spēli. Lūdzu, izlabojiet.
Tas patiešām ir jautri, taču tam nav daudz līmeņu par pieciem dolāriem
Man patīk spēle, bet es nevaru izslēgt skaņu. Tas liek man nevēlēties spēlēt spēli. Es parasti klausos lietas, spēlējot spēles. Lūdzu, izlabojiet
Lielisks stāsts un grafika
Zvaigznītes bija jāsamazina, jo tās ir piemērotas ģimenes bibliotēkai tikai pēc 2016. gada jūlija. Es savu iegādājos pirms šī datuma, tāpēc jūtu, ka trūkst ilgtermiņa lojalitātes. Kauns.
ES NEVARĒJU PĀRSSĒT HARDCORE MODE!!!
Ja godīgi, šī ir lieliska lietotne, un es, bez šaubām, ieteiktu to ikvienam, kas meklē jautru Android spēli, ko spēlēt brīvajā laikā. Vienīgais, kas mani saprata, bija tas, ka vadības ierīcēm, kuras, manuprāt, ir apgrieztas, trūkst pielāgošanas iespēju. Ja man būtu atļauts nomainīt sānus, lēkšanas pogas un kustības pogas ir ieslēgtas, es izbaudītu šo spēli un varētu to spēlēt ērtāk. Acīmredzot šis nav trīskāršs A nosaukums, tas ir tikai Android, taču tas joprojām ir lielisks nosaukums, ko es ieteiktu ikvienam
tā ir ļoti laba preču bērnu spēle
Šī spēle ir lieliska. Skaisti skatīties un jautri! Tomēr ir GLITCH 2. cēlienā, 5. līmenī, kad jūs izstumjat kasti no ūdens, jūs nevarat izstumt kasti tālāk kā tieši pie ūdens malas. Tas nepadara spēli spēlējamu pēc šī punkta!!!Es ceru, ka izstrādātāji to drīz izlabos, jo es labprāt piešķirtu 5 zvaigznes, kuras tas ir pelnījis!
Leo's Fortune Cabaran cbw
Farm Town Village Build Story Thông thường cab
Man patīk šīs spēles grafika. Viņi ir fenomenāli. Sižets ir lielisks un labs. Viena neapmierinoša lieta ir tā, ka ir tikai 20 līmeņi. Bet vadības ierīces ir briesmīgas, tās vispār nedarbojas labi. Tas ir viens no galvenajiem šīs spēles trūkumiem. Es to neieteiktu, ja žoklis nokrīt par 5 dolāriem. Ja tas būtu bezmaksas, es to ieteiktu.
Meh
Ir smaga spēle
Iestrēdzis 7. līmenī! Palīdzība; Pagaidām man būs jāatinstalē. . (Skumja seja)
Šī spēle mani piesaistīja tās grafikas un rakstura, kā arī labo atsauksmju dēļ. Man personīgi patika spēle, kā arī raksturs. Diemžēl spēle atkārtojās, un šķita, ka tas kļuva sarežģīts, tikai palielinot tapas skaitu un mākslinieciski par to, kā tie tiek īstenoti piedzīvojumā. Ļoti maz mīklu, kas uzsildīs manas smadzenes. Ceru, ka nākotnē varēsiet uzlabot un uzlabot spēli, taču saglabājot personību, kāda tā ir kopā ar galveno ideju.
Lieliska grafika un lieliska spēle!!!
Jauka un jautra spēle laika pavadīšanai. Žēl, ka vairs nav.Mana vienīgā sūdzība būtu, ja man tāda būtu; Viņiem noteikti vajadzētu pievienot vairāk līmeņu, īpaši cenas dēļ, un tā ir tikai vienkārša mobilā spēle.
Spēle ir super, bet līmenis ir zems
Jauka, grūta spēle ilgst vairākus gadus, un tai ir grūti līmeņi. mēģiniet padarīt spēli vieglāku, lai cilvēks to varētu spēlēt, nevis robots, kas aizskar manu slikto pareizrakstību
Pat nevaru pateikt, kāda ir spēle! Esmu mēģinājis 3 reizes un, kad tas kļūst līdz 98%, saka, ka ir problēma.
Jāpievieno desmitiem līmeņu
Dažas pogas nedarbojas, lūdzu, izlabojiet to, samaksātā summa ir liela
Ļoti jautri, bet pārāk īsi par 5 USD
Spēle izskatās lieliski, bet man šķita, ka pat vienkāršākie līmeņi ir sarežģīti vadības ierīču dēļ. Šķiet, ka es izšķērdēju naudu, jo es tik tikko varu izturēt, lai spēlētu spēli.
Īss veids. Jāpievieno līmeņi