Post by lecombaldnonsre on Mar 15, 2022 4:54:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Layton: Diabolical Box in HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Layton: Diabolical Box in HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب امتیاز بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ Layton: Diabolical Box in HD 2022 version ▞▞▞
لطفا کمک کنید! من نمی توانم هیچ پازلی را حل کنم زیرا وقتی برای تایپ پاسخ پازل های عددی روی فضا ضربه می زنم، صفحه کلید من ظاهر نمی شود!
ورودی برای قرار دادن در پاسخ نمی آید
یک بار دیگر، معماها و پازل ها عالی هستند و خط داستانی سرگرم کننده است
بازی خوبی بود، اما به نام اشکالی که دیگران داشتند، نتوانستیم همستر را نام ببرم، بازی فقط در آن نقطه گیر کرده است
به عنوان یکی از طرفداران پر و پا قرص این سری، این پورت های موبایل یک رویا هستند. تنها نقطه ضعف این نسخه این است که بازی DS با یک چاپ از بلیط ارائه شد که واقعاً به یک پازل کمک کرد، همه چیز دیگر در اینجا عالی است و من دوست داشتم دوباره این سری را ببینم.
شگفت انگیز !
بندر عالی
امیدوارم بقیه سریال ها بتوانند این رفتار دیدنی را دریافت کنند. من همه آنها را در کودکی بازی کردم و دیدن آنها که اینطور جلا داده شده اند بسیار عالی است!
داستانی تاثیرگذار با شخصیت های غریب همراه با هنر زیبا.
با تشکر از شما برای این بازی شگفت انگیز. بازی های پروفسور لیتون جذابیت بسیار زیادی دارند و بسیار جذاب هستند. این ریمستر دوست داشتنی بی نقص است. لطفاً به ساخت این تجربههای ممتاز و طولانی برای سری Layton ادامه دهید، آنها لذت واقعی هستند!
یک بازی عالی با تعداد زیادی پازل سرگرم کننده و کلکسیونی. من واقعا از تمام جنبه چای لذت بردم، زیبا بود. این یک طرح عالی با هزاران راز دارد و پایان آن قطعاً یک پیچ و تاب است. 10 دلار ارزش داشت
من عاشق پروفسور لیتون هستم، یکی از سری بازیهای مورد علاقه من با هیجینهای مضحک، معماهای چالش برانگیز و شخصیتهای لذتبخش، چه چیزی را نباید دوست داشت
این بازی به اندازه نسخه ds شگفت انگیز است. با این حال، یک مشکل بزرگ وجود دارد؛ شما نمی توانید آن را شکست دهید آخرین پازل بازی که گوشی برای آن مجهز نیست. میدونم باید چیکار کنم ولی با گوشی نمیشه. من ناراحتم که توسعه دهندگان این یک چیز را در هنگام ساخت این برنامه بازی عالی در نظر نگرفتند... ویرایش: nevermind. آنها آخرین پازل را روی همه تغییر دادند. این قابل ضرب است، پس تسلیم نشوید!
مثل همیشه شگفت انگیز لطفا به ساختن اینها ادامه دهید!!!
holedown Žaid. automat. ggd
بازی روی صفحه نمایشی که من قرار است به نام خودم بگذارم اشکال دارد. من همه چیز را امتحان کردم تا مطمئن شوم مشکلی در قسمت من وجود ندارد و متاسفانه مشکلی در این بازی وجود دارد. من از اینکه نتوانستم قسمت های سرگرم کننده این بازی را در گوشی خود دوباره زنده کنم بسیار ناامید هستم. اوه خوب
عالی 👍
کاملا افسانه ای من امیدوارم که شما همچنان به ساخت سریال در تلفن همراه ادامه دهید زیرا من نمی توانم برای سریال بعدی صبر کنم! من قطعاً کل سریال را خواهم خرید!
Layton: Diabolical Box in HD Avanture rovi
بازی را به طور کامل انجام دهید
پورت فوق العاده انجام شده! گرافیک عالی، موسیقی متن فیلم سرگرم کننده تقریبا فرانسوی، شخصیت های جذاب، داستان عجیب غریب و البته پازل های دلپذیر و گیج کننده، همه در یک بسته مقرون به صرفه برای در حال حرکت جمع شده اند؟ اگر تصمیم بگیرید که این را انتخاب نکنید، گیج کننده است؟ ؛) با جدیت، چه از طرفداران کهنه کار Layton باشید و چه قبلاً هیچ بازی در این فرنچایز بازی نکرده اید، از این بازی راضی خواهید بود. درست شیرجه بزنید: ناامید نخواهید شد
بازی کردن از طریق این بازی به شدت من را با نوستالژی ناشی از بازی در DS که هر لحظه دوست داشتم و حتی با یک مشکل مواجه نشدم، تحت تاثیر قرار داد!
صداگذاری چه خبر است؟ به نظر می رسد بریتانیایی ها تلاش می کنند لهجه آمریکایی بسازند. چرا چیزی را که خراب نیست تعمیر کنید؟ من عاشق این بازی هستم اما بیا...
عالی!
Layton: Diabolical Box in HD Pustolovske igre azh
بازی مورد علاقه من از این سری، صدا و گرافیک دقیقاً همان چیزی است که من آنها را از بازی اصلی ds به یاد میآورم، اما واضح است که کیفیت واضحتر و واضحتری دارند، من واقعاً امیدوارم روزی آخرین شبح را نیز شامل شود!
درک آسان گیم پلی تعداد زیادی پازل. راز بزرگ بازیهای Professor Layton یکی از بازیهای مورد علاقه من هستند. کاملاً ارزش پول را دارد! من نمی توانم منتظر بمانم تا بقیه سریال روی موبایل قرار بگیرد.
اشکالات مختلف بازی را تقریبا غیرممکن می کند. صفحه نام نمایش داده نمیشود، صفحههای وارد کردن متن یا اعداد برای پازلها بالا نمیآیند و دکمه خانه در تلفن من روی دکمههای مورد نیاز برای ادامه قرار میگیرد.
اشکالات صفحه نمایش نام حتی نمی توان بازی را شروع کرد.
در مورد سوم و چهارم چطور. نام ها را به خاطر نمی آورم اما 4 بازی ds Professor layton وجود داشت و من 2 بازی دیگر Unwound را می خواهم و یکی که قرار است یک پیش کیفیت باشد.
شگفت انگیز! این را در کودکی بازی کردم و به همان اندازه که من به یاد دارم فوق العاده است! عشق
Layton: Diabolical Box in HD Nuotykių uuku
Layton: Diabolical Box in HD Pustolovske igre rjc
من عاشق این سریال هستم و امیدوارم که همچنان آنها را به این پلتفرم منتقل کنند.
من سریال پروفسور لیتون را دوست دارم، همه آنها را بازی کردم، این سریال عالی است، امیدوارم در آینده بیشتر منتشر شوند
فوق العاده سرگرم کننده
این بازی ها همیشه مورد علاقه من بوده اند. من از کودکی آنها را بازی می کردم و وقتی فهمیدم آنها را به بازی های موبایلی تبدیل کرده اند بسیار خوشحال شدم.
درست مثل نسخه DS! من دارای دهکده کنجکاو و جعبه شیطانی در DS هستم، اما با مشکلی که DS من دائماً در حال مرگ است (مثلاً 10 ساله است و من آن را زیاد بازی می کردم) داشتم و داشتن این بازی ها برای موبایل عالی است!اما من باید تعجب کنم، آیا آنها قصد دارند Unwound Future را انجام دهند؟ اگر چنین است، من فوق العاده هیجان زده هستم!
نسخه عالی با کات سین های زیبا و فشرده نشده (در نهایت). اما ای کاش می توانستیم بین نسخه های ایالات متحده و بریتانیا جابجا شویم. Lukes VA در این مورد بسیار بهتر است.
یک بازی پازل شگفت انگیز با هنر عالی و داستانی باورنکردنی
پروفسور لیتون یکی از سریال های مورد علاقه من در دوران رشد بود و از اینکه دیدم آنها دو قسمت اول را در فروشگاه پلی استور موجود کرده اند هیجان زده بودم. این یک داستان کوچک زیبا، هنری فوق العاده است، و پازل ها همه سرگرم کننده و چالش برانگیز هستند. امیدوارم در آینده بیشتر منتشر کنند.
بازی به خوبی انجام شده است. با این حال، من نتوانستم از پازل 10 عبور کنم زیرا چیزی که باید پاسخ را وارد کنم نشان داده نشد.
همانطور که در DS عالی بود، قسمت دوم پروفسور لیتون پر از پازل های دشوارتر و داستانی رضایت بخش و پر ارزش است.
من عاشق این بازی ها هستم و فقط 2 قسمت اول را روی DS خود دارم و دیگر نمی توانم آنها را بازی کنم که همیشه ناراحتم می کرد. و سپس این ایده که روزی در آیندهای دور، DS و کارتریجهای من شکسته میشوند و من نمیتوانم موارد جدید تهیه کنم... بله، من دراماتیک هستم. اما اکنون می توانید خوشحالی من را از اینکه ناگهان متوجه شدم که آنها به عنوان برنامه منتشر می شوند را درک می کنید. بازیها به خوبی به فرم اپلیکیشن تبدیل شدهاند و همه چیز به همان اندازه اعتیادآور و رضایتبخش است که من به یاد دارم. من بیش از حد هیجان زده هستم
خیلی وقته منتظر این بودم من واقعاً امیدوارم که هر بازی Layton با همین رفتار روبرو شود. چنین انفجاری برای بازی در HD. به خودت لطف کن و این و اولین بازی کن، روستای کنجکاو را بازی کن.
دوستش دارم!
بازگویی فوق العاده از بازی کلاسیک DS.