(Android/iOS) Food Truck Chef™ Cooking Games kodira neomejeno število kristalov
Mar 15, 2022 4:36:09 GMT -5
Post by lecombaldnonsre on Mar 15, 2022 4:36:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Food Truck Chef™ Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Food Truck Chef™ Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira neomejeno število kristalov ▞▞▞
▞▞▞ Food Truck Chef™ Cooking Games 2022 version ▞▞▞
To je lepa igra, vendar prihaja največ dodatkov, tako da ne morem igrati, je izključena in če te igre ne posodobimo, pomeni, da ne moremo igrati in za eno raven bi morali posodobiti incredience in plovilo.
Food Truck Chef™ Cooking Games Įprastos temos sfz
Zaustavite napad zombija na svoje dvorišče s pomočjo močnih rastlin! Za pomembne informacije preberite spodaj! Pripravite se na umazanijo svoje rastline, saj bo množica zombijev željnih zabave kmalu vdrla v vaš dom. Uporabite svoj arzenal 49 rastlin, ki uničujejo zombije – grahice, stenske oreščke, češnjeve bombe in še več – za mulčenje 26 vrst zombijev, preden vam razbijejo vrata. Ta aplikacija ponuja nakupe v aplikaciji. Nakup v aplikaciji lahko onemogočite z nastavitvami naprave ZMAGOVALEC VEČ kot 30 NAGRAD IGRE LETA*
Posodobitev: Vesel sem, da si razvoj dejansko ogleda naše komentarje. Igra ima veliko različnih možnosti hrane, ki je zabavna. Prosimo, izberite drug način, da nato "povlečete" za serviranje hrane. Kontrole v igri so frustrirajoče. To je "klikni in povleci", ki včasih odloži dejanje ali odziv v igri. Če ne bi bilo kontrol, bi bilo 5 zvezdic
Res zabavna igra. Vse bolj je nemogoče nadgraditi svoje predmete na nivojih po tovornjaku za testenine. Sčasoma želi dragulje za stvari, ki so bile na voljo samo s kovanci v prejšnjih ravneh... kar posledično otežuje napredovanje, ker je dragulje že težko dobiti. Že po nekaj krogih gledaš oglas. In nato nadzira, koliko oglasov za dragulje si lahko ogledate.. tako da tudi če bi želeli nameniti eno uro zaloge draguljev, da bi si privoščili ta novi cvrtnik, ne morete..
3 zvezdice, ker toliko napredka, ki ga narediš, vse postane veliko zamudno in drago, da ne moreš dokončati, ne da bi nekaj plačal, in jm otroka takooo, to mi ni všeč, potem je težava z najbolj grozljivimi sporočili, ko jih ne igraš tako kot pride babica čaka nekaj takega in se zgodi, da je drugič, ko sem dobil sporočilo, moj dedek dyed. oprosti, če sem naredil kakšno napako angleščina ni moj prvi jezik, moj prvi je albainan, zato mi je žal, če sem te razjezil.
Užival sem v igri ves prvi tovornjak, potem ko sem odprl drugega, nenadoma potrebuje dragulje za nadgradnjo vsega. Pa še en zagrabitev denarja. Kot da oglasi niso dovolj. Škoda.
Dobra igra ni slaba ni dobra, v redu je, zato sem dal 3 zvezdice
Všeč mi je ta igra, saj je zabavna, ustvarjalna in zasvoji. Zadnjih nekaj posodobitev pa me je skrbelo. Ne razumem kape na biserih avtobusa za zabave. Nadgradnja predmetov je stroga zahteva za napredek v igri, zakaj bi si potem otežili njihovo pridobivanje? Ljudje ne morejo ves čas porabiti denarja in ne smemo biti prisiljeni, da ne igramo ali uživamo, če si ne moremo privoščiti nakupov. Bodimo pošteni. Tudi igra je že zahtevna, TAPAS je pretežak. Preveč za kuhanje brez pomoči.
Food Truck Chef™ Cooking Games Įprastos temos sfz
Zmrznilo mi je, potem ko sem ga naložil. Oprosti ampak mi ni všeč. Tudi ti to popraviš.
Res mi je bila všeč ta igra...toda utrujen sem od čakanja na dragulje.... res jih je tako težko zaslužiti...začenjam izgubljati zanimanje za to igro...če bi dragulji zahtevali toliko časa ... kako bi potem šel naprej? Zdaj je preveč oglasov!!!!
odlična igra, toda ko dosežete 5. raven zabaviščnega avtobusa, se igra začne ugasniti med igranjem ali pa se restavracija ne naloži in se izklopi. to je že drugič, da sem odstranil in znova namestil igro, da odpravim težavo in nadaljujem z igranjem.
Lep's World Z ஆர்கேட் cep
Food Truck Chef™ Cooking Games Εύκολα bsry
Vse moje nadgradnje, ki sem jih kupil, so bile odvzete. Na mnogih ulicah imam 3 zvezdice na vsaki ravni, kar je nemogoče doseči z opremo in hrano na nivoju 1. Ko sem prosil podporo, naj to popravi, so mi poslali 5 draguljev, da bi nadomestili 1000, ki sem jih porabil za nadgradnjo vsake ulice. Popravek napak mi povzroča veliko napak.
Sama igra je zabavna, vendar je količina draguljev, ki sem jih moral porabiti (tudi potem, ko je bilo vse v celoti nadgrajeno), več kot sama nagrada za dragulje med tem nedavnim pustnim dogodkom. Količina draguljev, ki je potrebna za nadgradnjo, je prav tako nekoliko smešna, saj ne morete preiti stopenj v pustnem dogodku, ne da bi bilo vse nadgrajeno. Ne vem, zakaj igre čutijo potrebo, da vse temeljijo na dragih kamnih in vam potem skorajda ne dajo nobenega. Všeč mi je brezplačen video za dragulje. Dobite 1 celo oglas, ki pravi množino.
Dotikanje predmetov ni dovolj občutljivo, zato je izgubljen čas (v primerjavi s kuharsko vročino). Vendar je enostavno zaslužiti dragulje s plačilom kovancev v tovornjaku vsake 2,5 ure in vsake 3 ure je brezplačen dragulj. Dnevna prijava za zbiranje brezplačnih kovancev in včasih draguljev. Hvala vam!
Pravkar sem začel igrati to igro, vendar je videti, da jo bom izbrisal, nenehno pravi, da ni interneta, tudi če ima močan wi-fi in 4G, poleg tega pa se bo ob branju mnenj zdelo, kot da morate zdaj za skoraj vse mobilne igre plačati pravi denar napredovanje v poznejših ravneh in to je nekaj, česar nisem pripravljen narediti, ne moti me plačati nekaj denarja za celotno igro, vendar nikoli ne bom plačal potrošnega materiala, dobrodošel pohlep, konec mobilnih iger, imam ni problema z razvijalci, ki služijo denar, ampak cene se mi zgražajo
Super zabavna igra, a res mislite, da bom dobesedno plačal za igranje "brezplačne" igre? Po prvi soseski morate plačati za odklepanje vsake dodatne soseske. To je težko ne.
No, igra je bila zelo zabavna, dokler se nisem vrnil na glavno stran in se pojavi dekle, ki mi pripoveduje o načinu zaslužka draguljev. To je vadnica, ki mi pravi, da se dotaknem te ikone kuharske kape, vendar je ikona zatemnjena. Nič na zaslonu se ne odziva, ker želi, da se dotaknem te posebne stvari, vendar ne morem. Tako da nisem mogel več igrati.
Všeč mi je, da je način kuhanja boljši od kuharske vročine, kjer potrebuješ večno, da dobiš dragulje in napredek je dokaj enostaven, moraš biti le navdušen igralec. Igram morda 3 ali 4 dni v tednu vsaj 30 minut, vendar te zadnje posodobitve ne morem prenesti, kar naprej pravi, da je prenos v teku, vendar se nič ne zgodi, mislim, da bi morali upočasniti vse posodobitve, ki jih res niso potrebne, in olajšati premikanje elementov z enega mesta na drugega, vendar potrebujem pomoč s tem prenosom, če je mogoče.
v igri je zaslon črn in je ni mogoče igrati. zunanja stran igre zlahka in hitro zamrzne. To se je začelo, ko je bil dodan božični okras. bilo pred tem v redu. Pravkar sem odstranil igro in jo znova namestil, potem ko sem preizkusil vaš nasvet. ni delovalo tako ali tako. tako da je zdaj za vedno izključen iz moje tablice. Na mojem telefonu deluje dobro, na tablici pa sploh ne. Črni zaslon.
Brez oglasov. Brez napak. Brez napak pri igri. Slabe stvari.... Postane me lačen Testenine so moja najljubša hrana
Odlično bi bilo, če bi igralec lahko začel z vsemi štedilniki, ponvami in grelnimi krožniki ter strankami, ki se zavedajo, da je za kuhanje hrane potrebno nekaj časa. Namesto dahljanja in stokanja bi morali imeti stranke potrpežljivost.
že nekaj časa igram to igro, všeč mi je, vendar sem dobil izziv in nisem prejel nagrad, tovornjak s hrano z dragulji je izginil, in ko se je vrnil, poslal 6000 in še vedno ni dobil draguljev. ne vem, kaj se dogaja, a zaradi tega se človek noče igrati.
31. oktobra 2019 sem tej igri dal 4 zvezdice in ocenil, da sem v tej igri užival več ur. Po današnji posodobitvi sem svojo oceno spremenil na samo 1 zvezdico, saj je zdaj smešno povišal ceno za sodelovanje na karnevalu, pri čemer morajo igralci plačati 15.000 zlata plus 14 draguljev, da dobijo le dvakrat več (če ga seveda zmagate) . Žal mi je reči, da boste zagotovo izgubili več igralcev, če boste še naprej postavljali takšne cene.
Zanimivo igrati.. Je pa res težko zaslužiti dragulje. Potreboval sem skoraj 5 dni, da sem zaslužil okoli 20 draguljev. Zato sem hotel samo povedati, da je to treba izboljšati, da bo igra boljša. Sicer je ta igra dober porabnik časa.
bilo je težko, vendar je bilo res zabavno igrati, le da si moral imeti 3 zvezdice za vsako raven za nadgradnjo in to je bilo malo nadležno, vendar je bilo še vedno precej zabavno
igra mi ves čas govori, da sem izgubil internetno povezavo, ki pa je nisem. zelo frustrirajoče. škoda bo, če ne bom mogel igrati, kot sem bil do sedaj, in uživati v igri. Jaz bi mu dal 4 zvezdice. Spremenili so avtobus, da se zdaj vrača le 24 ur namesto vsake 3. Zdaj potrebujete veliko dlje, da nadgradite svoje sestavine in kuhinjo.
Edina težava je, da po končanem karinvalskem izzivu nikoli nisem prejel svojih draguljev. Upam, da se ne bo več ponovilo, uživam v tej igri in nič drugemu podobnemu.
Bilo je v redu, toda ta teden so se pojavile težave s strežnikom in igre nisem mogel naložiti. Piše, da se vrni čez 5 minut. Težave s strežnikom, to se dogaja že 2 dni. Razen tega vprašanja je igra neverjetna in zabaven način preživljanja časa.
Všeč mi je igra, vendar ko poskušate opraviti kakršne koli nakupe, piše samo "strežniki izklopljeni, poskusite pozneje". Tako daleč gre torej lahko le z zaslužkom "brezplačnih" draguljev. Sicer pa res zabavna in zahtevna igra.
ta igra je bila tako lepa. Ampak stvar, ki me moti, je, da mi ne bi pustil igrati, razen če bi imel wifi za zabaviščni avtobus. Bi pa ga popolnoma priporočal
zakaj ne morem več uporabljati party busa, odkar sem prejšnji teden posodobil igro? ves čas je napaka..in oh, v zadnjem času se zdi, da nas igra "igra" (stranke so pravkar prišle, ko je čas potekel ali nekaj sekund pred iztekom časa, ki ga je nemogoče postreči)
Vsakič, ko grem naložiti enega od tovornjakov, da bi bodisi nadgradil ali igral raven, me igra vrže ven. Prosimo, odpravite to težavo. Pogrešam igranje te igre, ena mojih najljubših. Vse to sem že naredil in še vedno ne bo naložil nobenega zatiča, takoj ko kliknem na katerega koli od tovornjakov, ki se igra ugasne.
To igro igram že več kot eno leto, vendar nedavno ne morem več posodobiti aplikacije. Upošteval sem nasvet, ki mi ga je dal Play Store, da izbrišem aplikacijo in jo poskusim znova namestiti. Ni uspelo. Zdaj niti ne morem več prenesti aplikacije.
Tako težko je doseči dragulje, da ne morete odpreti vseh nivojev in uživati!
Uživam v igranju igre, vendar SOVRAŽIM, da potrebuješ toliko diamantov za vse. Razumem, da želite, da porabimo denar za igro. Nimam nič proti temu, da bi to naredil, da bi dosegel novo raven. Znotraj stopenj za nadgradnjo predmetov in izdelkov naredite več o uporabi kovancev. Imam več kot 200.000 kovancev in komaj lahko naredim vdolbino, ker potrebujem flippin diamante!
igra je zabavna ...ampak res morajo vrniti avtobus za zabave, da bomo lahko dobili dragulje za nadgradnjo vseh vaših stvari. tako težko zgraditi dragulje, ko dobiš samo 1 brezplačno, ko gledaš video vsake 3 ure. Poskušal sem si zaslužiti brezplačne dragulje s prenosom drugih iger in igranjem na določeno raven in jih nikoli nisem prejel, ko je bila naloga opravljena. mislim, da je treba še odpraviti nekaj napak
zelo lepa igra...všeč mi je in tudi mi mine čas. kadarkoli mi je dolgčas, sem igral to igro ... najlepša hvala za ustvarjanje te igre, vendar je vedno želela posodobiti, vendar brez sprememb v posodobljeni aplikaciji
Všeč mi je ta igra, vendar ima preveč napak, popravite in dodajte nove plošče, popravite. niste odpravili napak, še vedno je preveč napak, prosim popravite. Igra mi še vedno povzroča težave, vse se prikazuje kot črni kvadratki namesto likov, hrane in desk, tako da sploh ne morem igrati, ker ne vidite ničesar, in ves čas zamrzne, prosim popravite
Super
Igra bi bila zabavna. TEŽAVA je v tem, da na naprednejših "ulicah" NE pričakujte, da boste dobili 3 zvezdice, razen če imate dragulje. Želijo, da kupiš dragulje. Očitno je. In dragulji NE sežejo daleč. Nadgradnje so res SMEŠNE, ko morate porabiti 10 $, ki bodo izginili v 4 nadgradnjah. Pravzaprav je žalostno, ker je igra zabavna. Ampak mislim, da je bolje poiskati drugo igro s tovornjakom s hrano, ki ne zahteva, da porabite STOTINE za osvojitev 3 zvezdic na vsaki ravni. Razen če ste v redu z 1 ali 2 zvezdicama na vseh ravneh
Nadgradnja, a ... Spet kuhati jajca je vaše ponudbe? Uporabili ste to ikono ... NIČ, DA BI IZGUBILI, DA JE DEMONTAŽIRATE.
Zdi se, da kar naprej pogrešam polaganje kuhane hrane, čeprav jo moj prst že povleče na pravo mesto, zaradi česar hrano še naprej zažigam. Mislim, da je bila težava z občutljivostjo.